Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flyg från Barcelona till Los Angeles

Jämför flygbiljetter mellan Barcelona och Los Angeles

Letar du efter flygbiljetter från Barcelona till Los Angeles? då har du kommit rätt, på Flyg.nu har vi samlat samtliga ledande resebyråer och flygbolag. När du söker hämtas priser från samtliga ställen i realtid, detta gör att du alltid får tillgång till de senaste priserna som finns för just den här sträckan.

Leta flyg till Los Angeles här »

Sök flygresor från Barcelona till Los Angeles

Bestäm vilka datum du vill resa och skriv in de i sökfältet, ange passagerare och om du vill resa enkelresa eller tur & retur, klicka på sök och vänta till sökmotorn har sökt färdigt. Använd filtret om du har specifika önskemål om tider, flygbolag eller antal byten exempelvis. Samtliga flygresor som visas är vad de kostar just nu, kom ihåg att de ändras hela tiden.

Läs mer om flygresor till Los Angeles på denna sida »

Avståndet mellan Barcelona och Los Angeles är ca 9674 km

Billiga flygbiljetter till sträckan Barcelona - Los Angeles

Sträckan mellan Barcelona och Los Angeles är en populär flygrutt som många eftersöker, på den här sajten hittar du tidigare sökningar från andra resenärer så du snabbt får ett grepp om hur din sökning ligger i pris jämfört med andra datum. Använd staplarna för att snabbt se vilka dagar som är billigast att resa på, sortera och filtrera därefter ut den resan som passar dig bäst. Behöver du hjälp med bokningen Barcelona (BCN) - Los Angeles (LAX)? Skicka oss gärna ett mail så hjälper vi till så gott vi kan.

Flygbiljetter till Los Angeles från fler destinationer »

Resa från Barcelona till Los Angeles

En resa till Los Angeles tar som snabbast 12 timmar och 10 minuter om du flyger från Barcelona med Norwegian. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa 2859 kr med Norwegian från Barcelona.