Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Beirut

Jämför flyg till Beirut

Jämför alla flygresor till Beirut på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Beirut. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Beirut

Beiruts flygplats, Rafic Hariri International Airport, flygplatsen ligger ca 1 mil söder om centrum av staden. Flyg från Stockholm och Köpenhamn mellanlandar ftast i Frankfurt eller Istanbul. För att ta sig in till staden är det bästa alternativet att ta en taxi.Beirut är huvudstad och den största staden i Libanon, det bor ca 2 miljoner i staden. Beirut ligger på en halvö i medelhavet och är en stor hamnstad, innan inbördeskriget mellan -75 och -90 var området ett populärt turistmål och efter detta så har stadens kärna återuppbyggts och har idag ett brud av kultur, kasino, pubar och nattliv. Beirut har en lång historia, ca 5000 år, runt om staden finns många vackra och intressant utflyktsmål. Exempelvis Byblos som är en av världens äldsta städer.

Billiga flygbiljetter till Beirut

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Beirut så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Beirut, Libanon

En resa till Beirut tar som snabbast 6 timmar och 50 minuter om du flyger direkt från Stockholm med SAS och Middle East Airlines, från Göteborg flyger man till Beirut på ca 8 timmar och 05 minuter med Air France och från Köpenhamn ungefär 4 timmar timmar med Middle East Airlines. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Beirut 12657 kr med SAS och Middle East Airlines från Stockholm.

Sök flygresor till Beirut (BEY)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Beirut. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Beirut?

Till Beirut kan man hitta billiga flyg med Middle East Airlines, Hankook Air US, Royal Air Maroc och Germania och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Beirut kan du flyga direkt från Köpenhamn, München, Stockholm och Casablanca, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Beirut

Temperatur i Beirut

Andra populära resmål i Libanon