Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flyg från Birmingham till Havanna

Jämför flygbiljetter mellan Birmingham och Havanna

Letar du efter flygbiljetter från Birmingham till Havanna? då har du kommit rätt, på Flyg.nu har vi samlat samtliga ledande resebyråer och flygbolag. När du söker hämtas priser från samtliga ställen i realtid, detta gör att du alltid får tillgång till de senaste priserna som finns för just den här sträckan.

Leta flyg till Havanna här »

Sök flygresor från Birmingham till Havanna

Bestäm vilka datum du vill resa och skriv in de i sökfältet, ange passagerare och om du vill resa enkelresa eller tur & retur, klicka på sök och vänta till sökmotorn har sökt färdigt. Använd filtret om du har specifika önskemål om tider, flygbolag eller antal byten exempelvis. Samtliga flygresor som visas är vad de kostar just nu, kom ihåg att de ändras hela tiden.

Läs mer om flygresor till Havanna på denna sida »

Avståndet mellan Birmingham och Havanna är ca 7381 km

Billiga flygbiljetter till sträckan Birmingham - Havanna

Sträckan mellan Birmingham och Havanna är en populär flygrutt som många eftersöker, på den här sajten hittar du tidigare sökningar från andra resenärer så du snabbt får ett grepp om hur din sökning ligger i pris jämfört med andra datum. Använd staplarna för att snabbt se vilka dagar som är billigast att resa på, sortera och filtrera därefter ut den resan som passar dig bäst. Behöver du hjälp med bokningen Birmingham (BHX) - Havanna (HAV)? Skicka oss gärna ett mail så hjälper vi till så gott vi kan.

Flygbiljetter till Havanna från fler destinationer »

Resa från Birmingham till Havanna

En resa till Havanna tar som snabbast 4 timmar och 29 minuter om du flyger från Birmingham med American Airlines. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa 4735 kr med American Airlines från Birmingham.