Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flyg från Cartagena till Santa Marta

Jämför flygbiljetter mellan Cartagena och Santa Marta

Letar du efter flygbiljetter från Cartagena till Santa Marta? då har du kommit rätt, på Flyg.nu har vi samlat samtliga ledande resebyråer och flygbolag. När du söker hämtas priser från samtliga ställen i realtid, detta gör att du alltid får tillgång till de senaste priserna som finns för just den här sträckan.

Leta flyg till Santa Marta här »

Sök flygresor från Cartagena till Santa Marta

Bestäm vilka datum du vill resa och skriv in de i sökfältet, ange passagerare och om du vill resa enkelresa eller tur & retur, klicka på sök och vänta till sökmotorn har sökt färdigt. Använd filtret om du har specifika önskemål om tider, flygbolag eller antal byten exempelvis. Samtliga flygresor som visas är vad de kostar just nu, kom ihåg att de ändras hela tiden.

Läs mer om flygresor till Santa Marta på denna sida »

Avståndet mellan Cartagena och Santa Marta är ca 159 km

Billiga flygbiljetter till sträckan Cartagena - Santa Marta

Sträckan mellan Cartagena och Santa Marta är en populär flygrutt som många eftersöker, på den här sajten hittar du tidigare sökningar från andra resenärer så du snabbt får ett grepp om hur din sökning ligger i pris jämfört med andra datum. Använd staplarna för att snabbt se vilka dagar som är billigast att resa på, sortera och filtrera därefter ut den resan som passar dig bäst. Behöver du hjälp med bokningen Cartagena (CTG) - Santa Marta (SMR)? Skicka oss gärna ett mail så hjälper vi till så gott vi kan.

Flygbiljetter till Santa Marta från fler destinationer »

Resa från Cartagena till Santa Marta

En resa till Santa Marta tar som snabbast 3 timmar och 41 minuter om du flyger från Cartagena med LAN Airlines. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa 1270 kr med LAN Airlines från Cartagena.