A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Undefined variable $form_searchtype

Filename: views/searchblock_view.php

Line Number: 6

Backtrace:

File: /home/fotboll/www/flyg/public/application/views/searchblock_view.php
Line: 6
Function: _error_handler

File: /home/fotboll/www/flyg/public/application/views/header_view.php
Line: 84
Function: view

File: /home/fotboll/www/flyg/public/application/controllers/Flygresor.php
Line: 985
Function: view

File: /home/fotboll/www/flyg/public/index.php
Line: 315
Function: require_once

1 vuxen

0 barn

ålder barn 1

ålder barn 2

ålder barn 3

ålder barn 4

ålder barn 5

ålder barn 6

ålder barn 7

ålder barn 8

ålder barn 9

Stäng
SÖK

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Function strftime() is deprecated

Filename: controllers/Flygresor.php

Line Number: 974

Backtrace:

File: /home/fotboll/www/flyg/public/application/controllers/Flygresor.php
Line: 974
Function: _error_handler

File: /home/fotboll/www/flyg/public/index.php
Line: 315
Function: require_once

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Function strftime() is deprecated

Filename: controllers/Flygresor.php

Line Number: 978

Backtrace:

File: /home/fotboll/www/flyg/public/application/controllers/Flygresor.php
Line: 978
Function: _error_handler

File: /home/fotboll/www/flyg/public/index.php
Line: 315
Function: require_once

Flygresor - Alla samlade

Jämför billiga flygresor från ca 700 flygbolag och 20 svenska resebyråer i en enda sökning! På Flyg.nu hittar du alla prisvärda flygresor snabbt

Billiga flygresor på Flyg.nu

Sök flygresor på flyg.nu

Det är enklast och billigast att boka flygresor på nätet. Genom vår sökfunktion på Flyg.nu kan du enkelt söka flygresor, jämföra priser mellan olika flygbolag och sedan boka direkt hos en resebyrå på nätet. Du slipper onödiga kostnader och kan i lugn och ro boka din flygresa när det passar dig. Sökfunktionen är nämligen tillgänglig dygnet runt, alla dagar i veckan året om.

När du jämför flygbiljetter ingår flygresor från såväl lågprisbolag som de vanliga flygbolagen. Genom att lågprisflygbolag är inkluderade kan du enkelt hitta billiga flygresor, både inom Europa och till resmål som ligger strax utanför Europa. Du hittar såväl charterresor som sista minuten-resor till hela världen. Via en smart översikt får du all information du behöver för att välja flygbolag eller resebyrå.

Nu är det bara att du bestämmer dig för vart du vill resa och när du vill att flyget ska gå! För att du ska vara ordentligt förberedd inför din resa kan vi dock rekommendera att du läser nedan information.

ALLA FLYGRESOR PÅ SAMMA STÄLLE

Tjänsten samlar flygresor från alla stora resebyråer så när du gör en sökning så hämtas priser från 20 reseleverantörer och du slipper själv gå in på alla dessa resebyråer och flygbolag samt kolla priser på var och en av dessa. När sökningen som tar ca 10 sekunder är färdig kan du sortera på restider och filtrera bland alla hämtade priser. Snabbt och enkelt.

Jämförelsesajter i allmänhet gör att priser på flygresor pressas och att du som köpare får så mycket som möjligt för pengarna. Glöm inte att kontrollera villkoren för den resebyrå som du bestämmer dig för att köpa din biljett av, då dessa kan resevillkor kan skilja en del mellan de olika flygbolagen.

Relaterade artiklar

Reseförsäkringar

När du reser utomlands med flyg bör du se till att du själv och dina eventuella reskamrater har ett fullgott försäkringsskydd. Normalt ingår en relativt omfattande reseförsäkring i din hemförsäkring. Har du en villahemförsäkring kan du ibland få ett förstärkt reseskydd. En sak du framför allt ska undersöka är om din hemförsäkring omfattar avbeställningsskydd. Ett avbeställningsskydd är en typ av försäkring som ger dig möjlighet att avboka din resa och få tillbaka kostnaden för resan (med ett mindre avdrag) om det skulle inträffa en olycka eller om du eller någon i din närhet skulle bli allvarligt sjuk. Notera att du måste kunna uppvisa släktskapsintyg eller läkarintyg för att kunna få ersättning.

Som EU-medborgare har du möjlighet att få läkarvård i alla andra EU-länder, om det skulle hända dig något på resan. Kom bara ihåg att ta med dig ett så kallat europeiskt sjukförsäkringskort. Detta kort hämtar du ut hos Försäkringskassan.

Dina rättigheter som konsument

När du sätter dig på flyget får du automatiskt en del konsumenträttigheter. Det gäller till exempel förlorat, skadat eller försenat bagage. Blir bagaget skadat under transporten kan du få ersättning på cirka 10 000 kr. Läs mer på Konsumentverkets webbplats om dina rättigheter som konsument. (http://www.hallakonsument.se/tips-for-olika-kop/kopa-tjanster/resor/reseguide/flyg/). Även Transportstyrelsen har bra konsumentinformation. (http://www.transportstyrelsen.se/sv/Luftfart/Flygresenar/Passagerarnas-rattigheter/)

Om du har ett funktionshinder eller rörelsehinder kan du aldrig nekas att boka en flygresa. Det spelar ingen roll om ditt funktionshinder eller rörelsehinder är fysiskt eller psykiskt, bestående eller tillfälligt. För mer information om att flyga med funktionshinder rekommenderas Transportstyrelsens utmärkta information. (http://www.transportstyrelsen.se/sv/Luftfart/Flygresenar/Att-resa-med-funktionsnedsattning/)

Pass och visum

När du bokar flygresor bör du vara noggrann med att undersöka vilka pass- och visumkrav som gäller för det land du vill resa till. För resor inom EU och EES-området (till exempel Norge och Schweiz) gäller reglerna för Schengensamarbetet. Vad det innebär är att du aldrig behöver visum för att få tillträde till ett annat lands territorium. För länder utanför EU är reglerna olika för varje land. För flygresor till exempelvis USA, Australien, Thailand och Vietnam krävs alltid turistvisum. Vissa länder utfärdar dock ett tillfälligt visum på plats.

Inom Schengen ska du inte behöva visa upp pass vid gränskontroller. Du kan dock behöva visa pass när du befinner dig inom det andra landet. Du bör därför alltid ta med dig passet (eller ditt europeiska ID-kort) när du reser inom EU/EES. Se också till att din legitimation är giltig under hela din utlandsvistelse.

Svenska ambassader utomlands

Om det skulle uppstå något problem på ditt resmål, eller om dina resehandlingar (biljetter, pass, visum, med mera) kommer bort eller blir stulna, kan du vända dig till den svenska ambassaden i landet. Sverige har 98 ambassader runt om i världen. För de länder som inte har någon ambassad finns alltid en ambassad i ett närliggande land som handhar svenska medborgares intressen. Du hittar kontaktinformation till alla Sveriges ambassader och så kallade honorärkonsulat på webbplatsen Sweden Abroad (http://www.swedenabroad.com/sv-SE/).

Funderar du på att boka en flygresa till ett land som av olika skäl kan betraktas som ett osäkert resmål kan vi rekommendera att du först besöker Utrikesdepartementets webbplats för reserekommendationer. Här kan du läsa om aktuell status på konflikter och oroligheter samt se vad UD rekommenderar. http://www.regeringen.se/uds-reseinformation/

Reseguider

När det gäller reseguider för ditt resmål har du alltid en mängd olika informationskällor att utforska. Eftersom du bokar din flygresa på nätet kan du med fördel även söka information om reseguider på nätet. Två av de mest använda webbplatserna för reseguider på nätet är Lonelyplanet och Tripadvisor. På Lonelyplanet hittar du till exempel mängder av topplistor på vad andra turister anser vara de främst turistmålen. På Tripadvisor hittar du hundratals tips och recensioner av besöksmål, attraktioner och evenemang även för mycket små och okända resmål. https://www.tripadvisor.se/, http://www.lonelyplanet.com/

Du kan även besöka turistbyråer på nätet. Alla större turistländer och många större städer har en egen webbplats med information för potentiella besökare. Här hittar du bra information om såväl turistattraktioner och evenemang som visumkrav och annat nyttigt som kan vara bra att känna till.

Väder och kartor

Weather.com är en utmärkt tjänst för att se nuvarande väder samt prognoser för kommande veckor. Här hittar du väder för även mycket avlägsna resmål. På Weather.com kan du även se detaljerade kartor över resmål i hela världen.

Lokal tid

För att se lokal tid på ditt resmål, inte minst för att räkna ut restiden, kan du använda dig av tjänsten Timeanddate.com (http://www.timeanddate.com/worldclock/). Denna tjänst uppdaterar automatiskt de lokala tiderna för vintertid och sommartid samt använder din dators IP-nummer för att visa rätt lokal tid i relation till svensk tid.

Mobiltelefoni och el

Det är en trygghet att kunna ha med sig mobiltelefonen på resan. Det är dock klokt att undersöka om din mobiltelefon över huvud taget fungerar i det land till vilket du ska resa. GSM-standarden fungerar i majoriteten av länderna i Europa, Sydamerika, Asien och Afrika. I USA används dock en annan standard (900/1900 MHz), varför din telefon måste ha stöd för standarden om du vill kunna ringa och ta emot samtal. I Japan fungerar GSM inte alls. Här kan du dock använda en telefon med 3G. Du bör också undersöka om ditt mobilabonnemang medger samtal till och från destinationslandet.

Det är inte alla länder i världen som har ”två hål i väggen” för anslutning till elnätet. Om du vill ha med dig elektronik på resan bör du först undersöka om du behöver använda en adapter av något slag. En bra webbplats för information om olika länders elsystem är http://www.worldstandards.eu/electricity/plug-voltage-by-country/ .

Jämför flygresor

Du jämför billiga flygresor här på sajten och det har verkligen blivit enklare att söka och boka alla former av flygresor numera om man skall jämföra med hur det var tidigare innan Internet fanns. Det finns lite olika saker man kan tänka på för att verkligen få tag på den där billiga flygresan. Det finns tillfällen och omständigheter som bestämmer hur pass billiga flygresa du skall få tag på.

Jämför flygresor i vår sökfunktion

En sak du kan tänka på är att om du har lite längre tid tills du skall ut och flyga då kan du söka i vår sökfunktion flera gånger vid olika tidpunkter på dygnet. Flygresor är numera färskvara och det kan skilja sig i priset vid olika tidpunkter. Sök, kolla och jämför.

Du kan även prova att byta dag då du söker efter dina flygresor. Det kan även det skilja sig och det sägs att tisdagar har varit den dagen då det är enklast att hitta billiga flygresor. Vissa nämner även torsdagar som en bra dag för att hitta det lägsta priset. Det kan även vara så att det lönar sig att ha is i magen och verkligen söka sin flygresa i absolut sista minuten. Då kan nämligen priset sjunka då flygbolagen måste dumpa ut de sista flygstolarna på flygplanet för att få det fullt dagarna innan avfärd. Det svåra är ju att verkligen våga ha den isen i magen och det kan straffa sig. man kan bli utan flygbiljett vid det valda datumet om man väntar för länge. Beställ tidigt om du verkligen måste åka en viss dag.

Byta dagar på utresan och hemresan kan ge effekt på priset för din flygresa. Kolla runt i sökfunktionen med ca 3 dagars spelrum framåt och bakåt om du har den möjligheten att resa med lite flexibilitet vad gäller din flygning. Det kan skilja bra med pengar bara på ett par dagar på samma resa. Byt datum lite och testa. Detta var några av de tips och råd som vi kan ge dig för att du skall få de bästa och billigaste flygresor du bara kan här inne på vår sajt flyg.nu. Vi är stolta att kunna ge dig vår bästa service och hoppas att du skall hitta dina dröm destinationer och flygresor här hos oss!