Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flyg från Göteborg till Jakarta

Jämför flygbiljetter mellan Göteborg och Jakarta

Letar du efter flygbiljetter från Göteborg till Jakarta? då har du kommit rätt, på Flyg.nu har vi samlat samtliga ledande resebyråer och flygbolag. När du söker hämtas priser från samtliga ställen i realtid, detta gör att du alltid får tillgång till de senaste priserna som finns för just den här sträckan.

Leta flyg till Jakarta här »

Sök flygresor från Göteborg till Jakarta

Bestäm vilka datum du vill resa och skriv in de i sökfältet, ange passagerare och om du vill resa enkelresa eller tur & retur, klicka på sök och vänta till sökmotorn har sökt färdigt. Använd filtret om du har specifika önskemål om tider, flygbolag eller antal byten exempelvis. Samtliga flygresor som visas är vad de kostar just nu, kom ihåg att de ändras hela tiden.

Läs mer om flygresor till Jakarta på denna sida »

Avståndet mellan Göteborg och Jakarta är ca 10843 km

Billiga flygbiljetter till sträckan Göteborg - Jakarta

Sträckan mellan Göteborg och Jakarta är en populär flygrutt som många eftersöker, på den här sajten hittar du tidigare sökningar från andra resenärer så du snabbt får ett grepp om hur din sökning ligger i pris jämfört med andra datum. Använd staplarna för att snabbt se vilka dagar som är billigast att resa på, sortera och filtrera därefter ut den resan som passar dig bäst. Behöver du hjälp med bokningen Göteborg (GOT) - Jakarta (CGK)? Skicka oss gärna ett mail så hjälper vi till så gott vi kan.

Flygbiljetter till Jakarta från fler destinationer »

Resa från Göteborg till Jakarta

En resa till Jakarta tar som snabbast 16 timmar och 55 minuter om du flyger från Göteborg med Finnair och Singapore Airlines. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa 4914 kr med Finnair och Singapore Airlines från Göteborg.