Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flyg från Jakarta till Köpenhamn

Jämför flygbiljetter mellan Jakarta och Köpenhamn

Letar du efter flygbiljetter från Jakarta till Köpenhamn? då har du kommit rätt, på Flyg.nu har vi samlat samtliga ledande resebyråer och flygbolag. När du söker hämtas priser från samtliga ställen i realtid, detta gör att du alltid får tillgång till de senaste priserna som finns för just den här sträckan.

Leta flyg till Köpenhamn här »

Sök flygresor från Jakarta till Köpenhamn

Bestäm vilka datum du vill resa och skriv in de i sökfältet, ange passagerare och om du vill resa enkelresa eller tur & retur, klicka på sök och vänta till sökmotorn har sökt färdigt. Använd filtret om du har specifika önskemål om tider, flygbolag eller antal byten exempelvis. Samtliga flygresor som visas är vad de kostar just nu, kom ihåg att de ändras hela tiden.

Läs mer om flygresor till Köpenhamn på denna sida »

Avståndet mellan Jakarta och Köpenhamn är ca 10820 km

Billiga flygbiljetter till sträckan Jakarta - Köpenhamn

Sträckan mellan Jakarta och Köpenhamn är en populär flygrutt som många eftersöker, på den här sajten hittar du tidigare sökningar från andra resenärer så du snabbt får ett grepp om hur din sökning ligger i pris jämfört med andra datum. Använd staplarna för att snabbt se vilka dagar som är billigast att resa på, sortera och filtrera därefter ut den resan som passar dig bäst. Behöver du hjälp med bokningen Jakarta (CGK) - Köpenhamn (CPH)? Skicka oss gärna ett mail så hjälper vi till så gott vi kan.

Flygbiljetter till Köpenhamn från fler destinationer »

Resa från Jakarta till Köpenhamn

En resa till Köpenhamn tar som snabbast 16 timmar och 25 minuter om du flyger från Jakarta med Singapore Airlines. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa 9976 kr med Singapore Airlines från Jakarta.