Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flyg från Khon Kaen till Chiang Rai

Jämför flygbiljetter mellan Khon Kaen och Chiang Rai

Letar du efter flygbiljetter från Khon Kaen till Chiang Rai? då har du kommit rätt, på Flyg.nu har vi samlat samtliga ledande resebyråer och flygbolag. När du söker hämtas priser från samtliga ställen i realtid, detta gör att du alltid får tillgång till de senaste priserna som finns för just den här sträckan.

Leta flyg till Chiang Rai här »

Sök flygresor från Khon Kaen till Chiang Rai

Bestäm vilka datum du vill resa och skriv in de i sökfältet, ange passagerare och om du vill resa enkelresa eller tur & retur, klicka på sök och vänta till sökmotorn har sökt färdigt. Använd filtret om du har specifika önskemål om tider, flygbolag eller antal byten exempelvis. Samtliga flygresor som visas är vad de kostar just nu, kom ihåg att de ändras hela tiden.

Läs mer om flygresor till Chiang Rai på denna sida »

Avståndet mellan Khon Kaen och Chiang Rai är ca 494 km

Billiga flygbiljetter till sträckan Khon Kaen - Chiang Rai

Sträckan mellan Khon Kaen och Chiang Rai är en populär flygrutt som många eftersöker, på den här sajten hittar du tidigare sökningar från andra resenärer så du snabbt får ett grepp om hur din sökning ligger i pris jämfört med andra datum. Använd staplarna för att snabbt se vilka dagar som är billigast att resa på, sortera och filtrera därefter ut den resan som passar dig bäst. Behöver du hjälp med bokningen Khon Kaen (KKC) - Chiang Rai (CEI)? Skicka oss gärna ett mail så hjälper vi till så gott vi kan.

Flygbiljetter till Chiang Rai från fler destinationer »

Resa från Khon Kaen till Chiang Rai

En resa till Chiang Rai tar som snabbast 4 timmar och 30 minuter om du flyger från Khon Kaen med Rio Sul Servi och Nok Air. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa 1673 kr med Rio Sul Servi och Nok Air från Khon Kaen.