Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flyg från Köpenhamn till Genua

Jämför flygbiljetter mellan Köpenhamn och Genua

Letar du efter flygbiljetter från Köpenhamn till Genua? då har du kommit rätt, på Flyg.nu har vi samlat samtliga ledande resebyråer och flygbolag. När du söker hämtas priser från samtliga ställen i realtid, detta gör att du alltid får tillgång till de senaste priserna som finns för just den här sträckan.

Leta flyg till Genua här »

Sök flygresor från Köpenhamn till Genua

Bestäm vilka datum du vill resa och skriv in de i sökfältet, ange passagerare och om du vill resa enkelresa eller tur & retur, klicka på sök och vänta till sökmotorn har sökt färdigt. Använd filtret om du har specifika önskemål om tider, flygbolag eller antal byten exempelvis. Samtliga flygresor som visas är vad de kostar just nu, kom ihåg att de ändras hela tiden.

Läs mer om flygresor till Genua på denna sida »

Avståndet mellan Köpenhamn och Genua är ca 1275 km

Billiga flygbiljetter till sträckan Köpenhamn - Genua

Sträckan mellan Köpenhamn och Genua är en populär flygrutt som många eftersöker, på den här sajten hittar du tidigare sökningar från andra resenärer så du snabbt får ett grepp om hur din sökning ligger i pris jämfört med andra datum. Använd staplarna för att snabbt se vilka dagar som är billigast att resa på, sortera och filtrera därefter ut den resan som passar dig bäst. Behöver du hjälp med bokningen Köpenhamn (CPH) - Genua (GOA)? Skicka oss gärna ett mail så hjälper vi till så gott vi kan.

Flygbiljetter till Genua från fler destinationer »

Resa från Köpenhamn till Genua

En resa till Genua tar som snabbast 3 timmar och 40 minuter om du flyger från Köpenhamn med Lufthansa. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa 7800 kr med Lufthansa från Köpenhamn.