Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flyg från Köpenhamn till Split

Jämför flygbiljetter mellan Köpenhamn och Split

Letar du efter flygbiljetter från Köpenhamn till Split? då har du kommit rätt, på Flyg.nu har vi samlat samtliga ledande resebyråer och flygbolag. När du söker hämtas priser från samtliga ställen i realtid, detta gör att du alltid får tillgång till de senaste priserna som finns för just den här sträckan.

Leta flyg till Split här »

Sök flygresor från Köpenhamn till Split

Bestäm vilka datum du vill resa och skriv in de i sökfältet, ange passagerare och om du vill resa enkelresa eller tur & retur, klicka på sök och vänta till sökmotorn har sökt färdigt. Använd filtret om du har specifika önskemål om tider, flygbolag eller antal byten exempelvis. Samtliga flygresor som visas är vad de kostar just nu, kom ihåg att de ändras hela tiden.

Läs mer om flygresor till Split på denna sida »

Avståndet mellan Köpenhamn och Split är ca 1368 km

Billiga flygbiljetter till sträckan Köpenhamn - Split

Sträckan mellan Köpenhamn och Split är en populär flygrutt som många eftersöker, på den här sajten hittar du tidigare sökningar från andra resenärer så du snabbt får ett grepp om hur din sökning ligger i pris jämfört med andra datum. Använd staplarna för att snabbt se vilka dagar som är billigast att resa på, sortera och filtrera därefter ut den resan som passar dig bäst. Behöver du hjälp med bokningen Köpenhamn (CPH) - Split (SPU)? Skicka oss gärna ett mail så hjälper vi till så gott vi kan.

Flygbiljetter till Split från fler destinationer »

Resa från Köpenhamn till Split

En resa till Split tar som snabbast 2 timmar och 15 minuter om du flyger från Köpenhamn med SAS. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa 2200 kr med SAS från Köpenhamn.