Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Lerwick

Jämför flyg till Lerwick

Jämför alla flygresor till Lerwick på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Lerwick. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Lerwick

Lerwick är den enda staden på Shetlandsöarna i Skottland. Det är en mindre stad och det bor ca 7000 invånare här. Det är en gammal anrik hamnstad och har en gedigen historia. Hamnen här i Lerwick är ett av naven och det är en relativt vältrafikerad hamn med bland annat oljefartyg och färjor. Det finns skola en del sevärdheter att uppleva när du befinner dig här och havet samt naturen i sig får väl sägas vara stora upplevelser bara de. Pubar finns det och god mat har de samt hotell och hostels där du kan bo. Ta en flygresa och njut av det härliga Lerwick i Skottland.

Billiga flygbiljetter till Lerwick

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Lerwick så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Lerwick, Storbritannien

En resa till Lerwick tar som snabbast 11 timmar och 30 minuter om du flyger direkt från Stockholm med British Airways, från Göteborg flyger man till Lerwick på ca 24 timmar och 45 minuter med British Airways och Linhas A och från Köpenhamn ungefär 8 timmar och 30 minuter timmar med KLM och Linhas A. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Lerwick 3594 kr med British Airways från Stockholm.

Sök flygresor till Lerwick (LWK)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Lerwick. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Lerwick?

Till Lerwick kan man hitta billiga flyg med Linhas A och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Lerwick kan du flyga direkt från Glasgow, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Lerwick

Temperatur i Lerwick

Andra populära resmål i Storbritannien