Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flyg från Luleå till Barcelona

Jämför flygbiljetter mellan Luleå och Barcelona

Letar du efter flygbiljetter från Luleå till Barcelona? då har du kommit rätt, på Flyg.nu har vi samlat samtliga ledande resebyråer och flygbolag. När du söker hämtas priser från samtliga ställen i realtid, detta gör att du alltid får tillgång till de senaste priserna som finns för just den här sträckan.

Leta flyg till Barcelona här »

Sök flygresor från Luleå till Barcelona

Bestäm vilka datum du vill resa och skriv in de i sökfältet, ange passagerare och om du vill resa enkelresa eller tur & retur, klicka på sök och vänta till sökmotorn har sökt färdigt. Använd filtret om du har specifika önskemål om tider, flygbolag eller antal byten exempelvis. Samtliga flygresor som visas är vad de kostar just nu, kom ihåg att de ändras hela tiden.

Läs mer om flygresor till Barcelona på denna sida »

Avståndet mellan Luleå och Barcelona är ca 2975 km

Billiga flygbiljetter till sträckan Luleå - Barcelona

Sträckan mellan Luleå och Barcelona är en populär flygrutt som många eftersöker, på den här sajten hittar du tidigare sökningar från andra resenärer så du snabbt får ett grepp om hur din sökning ligger i pris jämfört med andra datum. Använd staplarna för att snabbt se vilka dagar som är billigast att resa på, sortera och filtrera därefter ut den resan som passar dig bäst. Behöver du hjälp med bokningen Luleå (LLA) - Barcelona (BCN)? Skicka oss gärna ett mail så hjälper vi till så gott vi kan.

Flygbiljetter till Barcelona från fler destinationer »

Resa från Luleå till Barcelona

En resa till Barcelona tar som snabbast 8 timmar och 10 minuter om du flyger från Luleå med Lufthansa. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa 5717 kr med Lufthansa från Luleå.