Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flyg från Malmö till Prag

Jämför flygbiljetter mellan Malmö och Prag

Letar du efter flygbiljetter från Malmö till Prag? då har du kommit rätt, på Flyg.nu har vi samlat samtliga ledande resebyråer och flygbolag. När du söker hämtas priser från samtliga ställen i realtid, detta gör att du alltid får tillgång till de senaste priserna som finns för just den här sträckan.

Leta flyg till Prag här »

Sök flygresor från Malmö till Prag

Bestäm vilka datum du vill resa och skriv in de i sökfältet, ange passagerare och om du vill resa enkelresa eller tur & retur, klicka på sök och vänta till sökmotorn har sökt färdigt. Använd filtret om du har specifika önskemål om tider, flygbolag eller antal byten exempelvis. Samtliga flygresor som visas är vad de kostar just nu, kom ihåg att de ändras hela tiden.

Läs mer om flygresor till Prag på denna sida »

Avståndet mellan Malmö och Prag är ca 607 km

Billiga flygbiljetter till sträckan Malmö - Prag

Sträckan mellan Malmö och Prag är en populär flygrutt som många eftersöker, på den här sajten hittar du tidigare sökningar från andra resenärer så du snabbt får ett grepp om hur din sökning ligger i pris jämfört med andra datum. Använd staplarna för att snabbt se vilka dagar som är billigast att resa på, sortera och filtrera därefter ut den resan som passar dig bäst. Behöver du hjälp med bokningen Malmö (MMX) - Prag (PRG)? Skicka oss gärna ett mail så hjälper vi till så gott vi kan.

Flygbiljetter till Prag från fler destinationer »

Resa från Malmö till Prag

En resa till Prag tar som snabbast 4 timmar och 55 minuter om du flyger från Malmö med Norwegian. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa 1511 kr med Norwegian från Malmö.