Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flyg från Neapel till Palermo

Jämför flygbiljetter mellan Neapel och Palermo

Letar du efter flygbiljetter från Neapel till Palermo? då har du kommit rätt, på Flyg.nu har vi samlat samtliga ledande resebyråer och flygbolag. När du söker hämtas priser från samtliga ställen i realtid, detta gör att du alltid får tillgång till de senaste priserna som finns för just den här sträckan.

Leta flyg till Palermo här »

Sök flygresor från Neapel till Palermo

Bestäm vilka datum du vill resa och skriv in de i sökfältet, ange passagerare och om du vill resa enkelresa eller tur & retur, klicka på sök och vänta till sökmotorn har sökt färdigt. Använd filtret om du har specifika önskemål om tider, flygbolag eller antal byten exempelvis. Samtliga flygresor som visas är vad de kostar just nu, kom ihåg att de ändras hela tiden.

Läs mer om flygresor till Palermo på denna sida »

Avståndet mellan Neapel och Palermo är ca 318 km

Billiga flygbiljetter till sträckan Neapel - Palermo

Sträckan mellan Neapel och Palermo är en populär flygrutt som många eftersöker, på den här sajten hittar du tidigare sökningar från andra resenärer så du snabbt får ett grepp om hur din sökning ligger i pris jämfört med andra datum. Använd staplarna för att snabbt se vilka dagar som är billigast att resa på, sortera och filtrera därefter ut den resan som passar dig bäst. Behöver du hjälp med bokningen Neapel (NAP) - Palermo (PMO)? Skicka oss gärna ett mail så hjälper vi till så gott vi kan.

Flygbiljetter till Palermo från fler destinationer »

Resa från Neapel till Palermo

En resa till Palermo tar som snabbast 1 timme om du flyger från Neapel med Air Senegal International. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa 2178 kr med Air Senegal International från Neapel.