Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flyg från Oslo till Birmingham

Jämför flygbiljetter mellan Oslo och Birmingham

Letar du efter flygbiljetter från Oslo till Birmingham? då har du kommit rätt, på Flyg.nu har vi samlat samtliga ledande resebyråer och flygbolag. När du söker hämtas priser från samtliga ställen i realtid, detta gör att du alltid får tillgång till de senaste priserna som finns för just den här sträckan.

Leta flyg till Birmingham här »

Sök flygresor från Oslo till Birmingham

Bestäm vilka datum du vill resa och skriv in de i sökfältet, ange passagerare och om du vill resa enkelresa eller tur & retur, klicka på sök och vänta till sökmotorn har sökt färdigt. Använd filtret om du har specifika önskemål om tider, flygbolag eller antal byten exempelvis. Samtliga flygresor som visas är vad de kostar just nu, kom ihåg att de ändras hela tiden.

Läs mer om flygresor till Birmingham på denna sida »

Avståndet mellan Oslo och Birmingham är ca 1166 km

Billiga flygbiljetter till sträckan Oslo - Birmingham

Sträckan mellan Oslo och Birmingham är en populär flygrutt som många eftersöker, på den här sajten hittar du tidigare sökningar från andra resenärer så du snabbt får ett grepp om hur din sökning ligger i pris jämfört med andra datum. Använd staplarna för att snabbt se vilka dagar som är billigast att resa på, sortera och filtrera därefter ut den resan som passar dig bäst. Behöver du hjälp med bokningen Oslo (OSL) - Birmingham (BHX)? Skicka oss gärna ett mail så hjälper vi till så gott vi kan.

Flygbiljetter till Birmingham från fler destinationer »

Resa från Oslo till Birmingham

En resa till Birmingham tar som snabbast 3 timmar och 50 minuter om du flyger från Oslo med KLM. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa 2731 kr med KLM från Oslo.