Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flyg från Oslo till Lerwick

Jämför flygbiljetter mellan Oslo och Lerwick

Letar du efter flygbiljetter från Oslo till Lerwick? då har du kommit rätt, på Flyg.nu har vi samlat samtliga ledande resebyråer och flygbolag. När du söker hämtas priser från samtliga ställen i realtid, detta gör att du alltid får tillgång till de senaste priserna som finns för just den här sträckan.

Leta flyg till Lerwick här »

Sök flygresor från Oslo till Lerwick

Bestäm vilka datum du vill resa och skriv in de i sökfältet, ange passagerare och om du vill resa enkelresa eller tur & retur, klicka på sök och vänta till sökmotorn har sökt färdigt. Använd filtret om du har specifika önskemål om tider, flygbolag eller antal byten exempelvis. Samtliga flygresor som visas är vad de kostar just nu, kom ihåg att de ändras hela tiden.

Läs mer om flygresor till Lerwick på denna sida »

Avståndet mellan Oslo och Lerwick är ca 681 km

Billiga flygbiljetter till sträckan Oslo - Lerwick

Sträckan mellan Oslo och Lerwick är en populär flygrutt som många eftersöker, på den här sajten hittar du tidigare sökningar från andra resenärer så du snabbt får ett grepp om hur din sökning ligger i pris jämfört med andra datum. Använd staplarna för att snabbt se vilka dagar som är billigast att resa på, sortera och filtrera därefter ut den resan som passar dig bäst. Behöver du hjälp med bokningen Oslo (OSL) - Lerwick (LWK)? Skicka oss gärna ett mail så hjälper vi till så gott vi kan.

Flygbiljetter till Lerwick från fler destinationer »

Resa från Oslo till Lerwick

En resa till Lerwick tar som snabbast 11 timmar och 30 minuter om du flyger från Oslo med British Airways. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa 3594 kr med British Airways från Oslo.