Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flyg från Prag till Köpenhamn

Jämför flygbiljetter mellan Prag och Köpenhamn

Letar du efter flygbiljetter från Prag till Köpenhamn? då har du kommit rätt, på Flyg.nu har vi samlat samtliga ledande resebyråer och flygbolag. När du söker hämtas priser från samtliga ställen i realtid, detta gör att du alltid får tillgång till de senaste priserna som finns för just den här sträckan.

Sök flygresor från Prag till Köpenhamn

Bestäm vilka datum du vill resa och skriv in de i sökfältet, ange passagerare och om du vill resa enkelresa eller tur & retur, klicka på sök och vänta till sökmotorn har sökt färdigt. Använd filtret om du har speicifika önskemål om tider, flygbolag eller antal byten exempelvis. Samtliga flygresor som visas är vad de kostar just nu, kom ihåg att de ändras hela tiden.

Avståndet mellan Prag och Köpenhamn är ca 623 km

Billiga flygbiljetter till sträckan Prag - Köpenhamn

Sträckan mellan Prag och Köpenhamn är en populär flygrutt som många eftersöker, på den här sajten hittar du tidigare sökningar från andra resenärer så du snabbt får ett grepp om hur din sökning ligger i pris jämfört med andra datum. Använd staplarna för att snabbt se vilka dagar som är billigast att resa på, sortera och filtrera därefter ut den resan som passar dig bäst. Behöver du hjälp med bokningen Prag (PRG) - Köpenhamn (CPH)? Skicka oss gärna ett mail så hjälper vi till så gott vi kan.

Resa från Prag till Köpenhamn

En resa till Köpenhamn tar som snabbast 4 timmar om du flyger från Prag med KLM. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa 1002 kr med KLM från Prag.