Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flyg från Stockholm till Prag

Jämför flygbiljetter mellan Stockholm och Prag

Letar du efter flygbiljetter från Stockholm till Prag? då har du kommit rätt, på Flyg.nu har vi samlat samtliga ledande resebyråer och flygbolag. När du söker hämtas priser från samtliga ställen i realtid, detta gör att du alltid får tillgång till de senaste priserna som finns för just den här sträckan.

Sök flygresor från Stockholm till Prag

Bestäm vilka datum du vill resa och skriv in de i sökfältet, ange passagerare och om du vill resa enkelresa eller tur & retur, klicka på sök och vänta till sökmotorn har sökt färdigt. Använd filtret om du har speicifika önskemål om tider, flygbolag eller antal byten exempelvis. Samtliga flygresor som visas är vad de kostar just nu, kom ihåg att de ändras hela tiden.

Avståndet mellan Stockholm och Prag är ca 1054 km

Billiga flygbiljetter till sträckan Stockholm - Prag

Sträckan mellan Stockholm och Prag är en populär flygrutt som många eftersöker, på den här sajten hittar du tidigare sökningar från andra resenärer så du snabbt får ett grepp om hur din sökning ligger i pris jämfört med andra datum. Använd staplarna för att snabbt se vilka dagar som är billigast att resa på, sortera och filtrera därefter ut den resan som passar dig bäst. Behöver du hjälp med bokningen Stockholm (STO) - Prag (PRG)? Skicka oss gärna ett mail så hjälper vi till så gott vi kan.

Resa från Stockholm till Prag

En resa till Prag tar som snabbast 1 timme och 50 minuter om du flyger från Stockholm med SAS. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa 1161 kr med SAS från Stockholm.