Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flyg från Thessaloníki till Skiathos

Jämför flygbiljetter mellan Thessaloníki och Skiathos

Letar du efter flygbiljetter från Thessaloníki till Skiathos? då har du kommit rätt, på Flyg.nu har vi samlat samtliga ledande resebyråer och flygbolag. När du söker hämtas priser från samtliga ställen i realtid, detta gör att du alltid får tillgång till de senaste priserna som finns för just den här sträckan.

Leta flyg till Skiathos här »

Sök flygresor från Thessaloníki till Skiathos

Bestäm vilka datum du vill resa och skriv in de i sökfältet, ange passagerare och om du vill resa enkelresa eller tur & retur, klicka på sök och vänta till sökmotorn har sökt färdigt. Använd filtret om du har specifika önskemål om tider, flygbolag eller antal byten exempelvis. Samtliga flygresor som visas är vad de kostar just nu, kom ihåg att de ändras hela tiden.

Läs mer om flygresor till Skiathos på denna sida »

Avståndet mellan Thessaloníki och Skiathos är ca 156 km

Billiga flygbiljetter till sträckan Thessaloníki - Skiathos

Sträckan mellan Thessaloníki och Skiathos är en populär flygrutt som många eftersöker, på den här sajten hittar du tidigare sökningar från andra resenärer så du snabbt får ett grepp om hur din sökning ligger i pris jämfört med andra datum. Använd staplarna för att snabbt se vilka dagar som är billigast att resa på, sortera och filtrera därefter ut den resan som passar dig bäst. Behöver du hjälp med bokningen Thessaloníki (SKG) - Skiathos (JSI)? Skicka oss gärna ett mail så hjälper vi till så gott vi kan.

Flygbiljetter till Skiathos från fler destinationer »

Resa från Thessaloníki till Skiathos

En resa till Skiathos tar som snabbast 3 timmar och 10 minuter om du flyger från Thessaloníki med Air Nippon och Big Sky Airlines. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa 3666 kr med Air Nippon och Big Sky Airlines från Thessaloníki.