Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flyg från Umeå till Rom

Jämför flygbiljetter mellan Umeå och Rom

Letar du efter flygbiljetter från Umeå till Rom? då har du kommit rätt, på Flyg.nu har vi samlat samtliga ledande resebyråer och flygbolag. När du söker hämtas priser från samtliga ställen i realtid, detta gör att du alltid får tillgång till de senaste priserna som finns för just den här sträckan.

Leta flyg till Rom här »

Sök flygresor från Umeå till Rom

Bestäm vilka datum du vill resa och skriv in de i sökfältet, ange passagerare och om du vill resa enkelresa eller tur & retur, klicka på sök och vänta till sökmotorn har sökt färdigt. Använd filtret om du har specifika önskemål om tider, flygbolag eller antal byten exempelvis. Samtliga flygresor som visas är vad de kostar just nu, kom ihåg att de ändras hela tiden.

Läs mer om flygresor till Rom på denna sida »

Avståndet mellan Umeå och Rom är ca 2499 km

Billiga flygbiljetter till sträckan Umeå - Rom

Sträckan mellan Umeå och Rom är en populär flygrutt som många eftersöker, på den här sajten hittar du tidigare sökningar från andra resenärer så du snabbt får ett grepp om hur din sökning ligger i pris jämfört med andra datum. Använd staplarna för att snabbt se vilka dagar som är billigast att resa på, sortera och filtrera därefter ut den resan som passar dig bäst. Behöver du hjälp med bokningen Umeå (UME) - Rom (ROM)? Skicka oss gärna ett mail så hjälper vi till så gott vi kan.

Flygbiljetter till Rom från fler destinationer »

Resa från Umeå till Rom

En resa till Rom tar som snabbast 5 timmar och 45 minuter om du flyger från Umeå med Finnair. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa 7359 kr med Finnair från Umeå.