Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flyg från Göteborg till Kajana

Jämför flygbiljetter mellan Göteborg och Kajana

Letar du efter flygbiljetter från Göteborg till Kajana? då har du kommit rätt, på Flyg.nu har vi samlat samtliga ledande resebyråer och flygbolag. När du söker hämtas priser från samtliga ställen i realtid, detta gör att du alltid får tillgång till de senaste priserna som finns för just den här sträckan.

Leta flyg till Kajana här »

Sök flygresor från Göteborg till Kajana

Bestäm vilka datum du vill resa och skriv in de i sökfältet, ange passagerare och om du vill resa enkelresa eller tur & retur, klicka på sök och vänta till sökmotorn har sökt färdigt. Använd filtret om du har specifika önskemål om tider, flygbolag eller antal byten exempelvis. Samtliga flygresor som visas är vad de kostar just nu, kom ihåg att de ändras hela tiden.

Läs mer om flygresor till Kajana på denna sida »

Avståndet mellan Göteborg och Kajana är ca 1106 km

Billiga flygbiljetter till sträckan Göteborg - Kajana

Sträckan mellan Göteborg och Kajana är en populär flygrutt som många eftersöker, på den här sajten hittar du tidigare sökningar från andra resenärer så du snabbt får ett grepp om hur din sökning ligger i pris jämfört med andra datum. Använd staplarna för att snabbt se vilka dagar som är billigast att resa på, sortera och filtrera därefter ut den resan som passar dig bäst. Behöver du hjälp med bokningen Göteborg (GOT) - Kajana (KAJ)? Skicka oss gärna ett mail så hjälper vi till så gott vi kan.

Flygbiljetter till Kajana från fler destinationer »

Resa från Göteborg till Kajana

En resa till Kajana tar som snabbast 4 timmar och 30 minuter om du flyger från Göteborg med Finnair. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa 3089 kr med Finnair från Göteborg.