Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flyg från Kalmar till Bratislava

Jämför flygbiljetter mellan Kalmar och Bratislava

Letar du efter flygbiljetter från Kalmar till Bratislava? då har du kommit rätt, på Flyg.nu har vi samlat samtliga ledande resebyråer och flygbolag. När du söker hämtas priser från samtliga ställen i realtid, detta gör att du alltid får tillgång till de senaste priserna som finns för just den här sträckan.

Leta flyg till Bratislava här »

Sök flygresor från Kalmar till Bratislava

Bestäm vilka datum du vill resa och skriv in de i sökfältet, ange passagerare och om du vill resa enkelresa eller tur & retur, klicka på sök och vänta till sökmotorn har sökt färdigt. Använd filtret om du har specifika önskemål om tider, flygbolag eller antal byten exempelvis. Samtliga flygresor som visas är vad de kostar just nu, kom ihåg att de ändras hela tiden.

Läs mer om flygresor till Bratislava på denna sida »

Avståndet mellan Kalmar och Bratislava är ca 949 km

Billiga flygbiljetter till sträckan Kalmar - Bratislava

Sträckan mellan Kalmar och Bratislava är en populär flygrutt som många eftersöker, på den här sajten hittar du tidigare sökningar från andra resenärer så du snabbt får ett grepp om hur din sökning ligger i pris jämfört med andra datum. Använd staplarna för att snabbt se vilka dagar som är billigast att resa på, sortera och filtrera därefter ut den resan som passar dig bäst. Behöver du hjälp med bokningen Kalmar (KLR) - Bratislava (BTS)? Skicka oss gärna ett mail så hjälper vi till så gott vi kan.

Flygbiljetter till Bratislava från fler destinationer »

Resa från Kalmar till Bratislava

En resa till Bratislava tar som snabbast 23 timmar och 05 minuter om du flyger från Kalmar med BRA och Ryanair. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa 5004 kr med BRA och Ryanair från Kalmar.