Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flyg från Vilnius till Kalmar

Jämför flygbiljetter mellan Vilnius och Kalmar

Letar du efter flygbiljetter från Vilnius till Kalmar? då har du kommit rätt, på Flyg.nu har vi samlat samtliga ledande resebyråer och flygbolag. När du söker hämtas priser från samtliga ställen i realtid, detta gör att du alltid får tillgång till de senaste priserna som finns för just den här sträckan.

Leta flyg till Kalmar här »

Sök flygresor från Vilnius till Kalmar

Bestäm vilka datum du vill resa och skriv in de i sökfältet, ange passagerare och om du vill resa enkelresa eller tur & retur, klicka på sök och vänta till sökmotorn har sökt färdigt. Använd filtret om du har specifika önskemål om tider, flygbolag eller antal byten exempelvis. Samtliga flygresor som visas är vad de kostar just nu, kom ihåg att de ändras hela tiden.

Läs mer om flygresor till Kalmar på denna sida »

Avståndet mellan Vilnius och Kalmar är ca 608 km

Billiga flygbiljetter till sträckan Vilnius - Kalmar

Sträckan mellan Vilnius och Kalmar är en populär flygrutt som många eftersöker, på den här sajten hittar du tidigare sökningar från andra resenärer så du snabbt får ett grepp om hur din sökning ligger i pris jämfört med andra datum. Använd staplarna för att snabbt se vilka dagar som är billigast att resa på, sortera och filtrera därefter ut den resan som passar dig bäst. Behöver du hjälp med bokningen Vilnius (VNO) - Kalmar (KLR)? Skicka oss gärna ett mail så hjälper vi till så gott vi kan.

Flygbiljetter till Kalmar från fler destinationer »

Resa från Vilnius till Kalmar

En resa till Kalmar tar som snabbast 3 timmar och 30 minuter om du flyger från Vilnius med SAS. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa 933 kr med SAS från Vilnius.