Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Abu Dhabi

Jämför flyg till Abu Dhabi

Jämför alla flygresor till Abu Dhabi på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Abu Dhabi. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Abu Dhabi

Abu Dhabi är ett av de sju emirat som ingår i Förenade Arabemiraten. Det är också det största emiratet. Abu Dhabis internationella flygplats är en av de snabbast växande i världen. Den ligger mitt i Abu Dhabi vid motorvägen E20.Abu Dhabi har varit bebott i över 2000 år, men det är den moderna historien som är mest intressant. Sedan man först hittade olja i slutet av 1930-talet har öknen förvandlats till en enda stor stad av skyskrapor. Hotellen är som städer i miniatyr och har allt du kan önska dig. Om du ändå lämnar hotellet, bör du göra ett besök i magnifika Sheikh Zayed-moskén.

Billiga flygbiljetter till Abu Dhabi

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Abu Dhabi så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

En resa till Abu Dhabi tar som snabbast 9 timmar och 20 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Lufthansa, från Göteborg flyger man till Abu Dhabi på ca timmar och 55 minuter med BRA och från Köpenhamn ungefär 9 timmar och 15 minuter timmar med Etihad Airways. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Abu Dhabi 10893 kr med Lufthansa från Stockholm.

Sök flygresor till Abu Dhabi (AUH)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Abu Dhabi. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Abu Dhabi?

Till Abu Dhabi kan man hitta billiga flyg med BRA och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Abu Dhabi kan du flyga direkt från Göteborg, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Abu Dhabi

Temperatur i Abu Dhabi

Andra populära resmål i Förenade Arabemiraten