Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Addis Abeba

Jämför flyg till Addis Abeba

Jämför alla flygresor till Addis Abeba på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Addis Abeba. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Addis Abeba

Addis Abeba är huvudstad i Etiopien och namnet betyder ungefär " nya blomman". Staden ligger på hög höjd, ca 2330 meter höjd och har ca 3.3 miljoner invånare. Det är en riktig afrikansk stad med allt vad det innebär och det är ett vibrerande liv här. Addis Abeba Internationell Airport är flygplatsen här och den tar emot flyg från hela världen. Här ligger Etiopiens största torg Merkato och här kan du verkligen känna pulsen i staden. Afrika är en spännande kontinent och Etiopien är inget undantag. Upplev det afrikanska genom att ta en flygresa till Addis Abeba och utforska landet och denna stora härliga stad.

Billiga flygbiljetter till Addis Abeba

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Addis Abeba så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Addis Abeba, Etiopien

En resa till Addis Abeba tar som snabbast 7 timmar och 30 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Ethiopian Airlines, från Göteborg flyger man till Addis Abeba på ca 10 timmar och 05 minuter med Lufthansa och från Köpenhamn ungefär 9 timmar och 40 minuter timmar med Lufthansa. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Addis Abeba 6379 kr med Ethiopian Airlines från Stockholm.

Sök flygresor till Addis Abeba (ADD)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Addis Abeba. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Addis Abeba?

Till Addis Abeba kan man hitta billiga flyg med Ethiopian Airlines, Turkish Airlines och FlexFlight och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Addis Abeba kan du flyga direkt från Stockholm, Istanbul och Djibouti, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Addis Abeba

Temperatur i Addis Abeba

Andra populära resmål i Etiopien