Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Amsterdam

Jämför flyg till Amsterdam

Jämför alla flygresor till Amsterdam på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Amsterdam. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Amsterdam

Amsterdam är huvudstad i Nederländerna och i storstadsområdet bor ca 2,1 miljoner invånare. Amsterdam-Schiphol-flygplatsen är Europas 4:e största flygplats med nästan 50 miljoner passagerare varje år. Den är belägen ca 9 km sydväst om staden.Amsterdam är en annorlunda stad som är känd för sin liberala inställning och alla kanaler och vattenvägar. Staden har en intressant historia, på 1600-talet var Amsterdam entrum för världsekonomin och idag har moderna byggnader byggts mellan historiska fasader och staden är ett hett besöksmål för människor som är intresserade av arkitektur.

Billiga flygbiljetter till Amsterdam

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Amsterdam så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Amsterdam, Nederländerna

En resa till Amsterdam tar som snabbast 2 timmar om du flyger direkt från Stockholm med SAS, från Göteborg flyger man till Amsterdam på ca 1 timme och 25 minuter med Norwegian och från Köpenhamn ungefär 0 timmar med 0. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Amsterdam 2200 kr med SAS från Stockholm.

Sök flygresor till Amsterdam (AMS)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Amsterdam. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Amsterdam?

Till Amsterdam kan man hitta billiga flyg med KLM, SAS, Transavia Holland, Norwegian, TAP Portugal, Royal Jordanian, Czech Airlines, Air Malta, Swiss Air och Royal Air Maroc m.fl och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Amsterdam kan du flyga direkt från Göteborg, Stockholm, Paris, Köpenhamn, Portland, Malta, Istanbul, London, Prag och Helsingfors m.fl, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Temperatur i Amsterdam

Andra populära resmål i Nederländerna