Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Basel

Jämför flyg till Basel

Jämför alla flygresor till Basel på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Basel. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Billiga flygbiljetter till Basel

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Basel så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Basel, Schweiz

En resa till Basel tar som snabbast 3 timmar och 45 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Lufthansa, från Göteborg flyger man till Basel på ca 3 timmar och 20 minuter med Lufthansa och från Köpenhamn ungefär 1 timme och 45 minuter timmar med easyJet. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Basel 2083 kr med Lufthansa från Stockholm.

Sök flygresor till Basel (BSL)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Basel. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Basel?

Till Basel kan man hitta billiga flyg med easyJet och Lufthansa och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Basel kan du flyga direkt från Köpenhamn och Frankfurt am Main, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Basel

Temperatur i Basel

Andra populära resmål i Schweiz