Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Bryssel

Jämför flyg till Bryssel

Jämför alla flygresor till Bryssel på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Bryssel. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Bryssel

Bryssel är huvudstad i Belgien och en av de viktigaste städerna i EU. Bryssel har två flygplatser, Brussels Airport och Brussels South Charleroi. Brussels Airport ligger cirka milen norr om Bryssel och är den viktigaste flygplatsen. Brussels Airlines och SAS har flera anslutningar hit. Brussels South Charleroi används främst av lågprisbolagen.Den mest kända sevärdheten i Bryssel är fontänen Manneken Pis. Den är dock ärligt talat inte särskilt imponerande. Mer imponerande är stora torget Grand-Place, som hyser en enorm mängd fantastiska byggnader från medeltiden. Musslor, pommes frites och en lokal öl är ett måste efter en dag på stadens gator.

Billiga flygbiljetter till Bryssel

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Bryssel så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Bryssel, Belgien

En resa till Bryssel tar som snabbast 2 timmar och 10 minuter om du flyger direkt från Stockholm med SAS, från Göteborg flyger man till Bryssel på ca 1 timme och 35 minuter med Brussels Airlines och från Köpenhamn ungefär 1 timme och 30 minuter timmar med Brussels Airlines. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Bryssel 1529 kr med SAS från Stockholm.

Sök flygresor till Bryssel (BRU)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Bryssel. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Bryssel?

Till Bryssel kan man hitta billiga flyg med Brussels Airlines, SAS, Royal Air Maroc, TUI Airlines Belgium, Finnair, Aegean Airlines, Ryanair och Bulgaria Air och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Bryssel kan du flyga direkt från Göteborg, Casablanca, Stockholm, Tirana, Aten, Sofia och Helsingfors, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Bryssel

Temperatur i Bryssel

Andra populära resmål i Belgien