Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Budapest

Jämför flyg till Budapest

Jämför alla flygresor till Budapest på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Budapest. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Budapest

Budapest är huvudstad och största stad i Ungern. Under järnridåns tid var staden i princip stängd för besökare, men efter kommunismens fall har Budapest blivit populär bland turister. Budapest är idag faktisk den sjätte mest populära destinationen för weekend-resor i Europa. Liszt Ferenc International Airport är stadens internationella flygplats. Flera flygbolag har linjer till Budapest från Stockholm (Arlanda och Skavsta).Budapest är uppbyggt kring stadsdelarna Buda och Pest, som ligger på var sin sida av floden Donau. Genom åren har Budapest varit i centrum för mängder av kulturer och det har gjort att det kulturella arvet är fantastiskt. Många besökare kommer för att uppleva stadens mäktiga byggnader och mängder av konstmuseum. En speciell egenskap med Budapest är de över 80 geotermiska källorna.

Billiga flygbiljetter till Budapest

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Budapest så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Budapest, Ungern

En resa till Budapest tar som snabbast 2 timmar och 10 minuter om du flyger direkt från Stockholm med SAS, från Göteborg flyger man till Budapest på ca 4 timmar med Norwegian och från Köpenhamn ungefär 1 timme och 45 minuter timmar med Norwegian. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Budapest 2405 kr med SAS från Stockholm.

Sök flygresor till Budapest (BUD)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Budapest. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Budapest?

Till Budapest kan man hitta billiga flyg med Norwegian, Wizz Air, Austrian Airlines och SAS och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Budapest kan du flyga direkt från Köpenhamn, Malmö, Wien och Stockholm, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Budapest

Temperatur i Budapest

Andra populära resmål i Ungern