Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Dar es-Salaam

Jämför flyg till Dar es-Salaam

Jämför alla flygresor till Dar es-Salaam på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Dar es-Salaam. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Dar es-Salaam

Dar es-Salaam är Tanzanias ekonomiska och kulturella centrum. Landets största hamn ligger här i staden och det bor en bit över 3 miljoner invånare här. Dar es -salaam är inte huvudstad i Tanzania men det är den mest drivande staden i landet. Du kan verkligen uppleva det riktiga Afrika här och det finns massor att göra och se när du befinner dig här. Landets största hamn ligger här och mycket gods fraktas både hit och här ifrån. Det rika naturlivet samt djurlivet finns inpå knuten och du kan verkligen uppleva allt detta om du beger dig utanför staden och in i landet. Flyg till Dar es-Salaam och upplev det riktiga Tanzania.

Billiga flygbiljetter till Dar es-Salaam

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Dar es-Salaam så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Dar es-Salaam, Tanzania

En resa till Dar es-Salaam tar som snabbast 13 timmar och 25 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Turkish Airlines, från Göteborg flyger man till Dar es-Salaam på ca 14 timmar och 35 minuter med KLM och Precision Air och från Köpenhamn ungefär 0 timmar med 0. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Dar es-Salaam 12908 kr med Turkish Airlines från Stockholm.

Sök flygresor till Dar es-Salaam (DAR)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Dar es-Salaam. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Dar es-Salaam?

Till Dar es-Salaam kan man hitta billiga flyg med Turkish Airlines och Swiss Air och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Dar es-Salaam kan du flyga direkt från Zürich och Istanbul, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Dar es-Salaam

Temperatur i Dar es-Salaam

Andra populära resmål i Tanzania