Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Doha

Jämför flyg till Doha

Jämför alla flygresor till Doha på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Doha. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Doha

Doha är huvudstaden i Qatar. Det är en storstad med ca 800 000 invånare i staden med lika många i de närliggande förorterna. Det bor ca 77% män i kommunen av alla invånare. Qatar är ett spännande land och det utvecklas hela tiden numera. Det är en blandning av modernt och traditionellt. Så även här i Doha. Doha kommer att vara på allas läppar 2022 då fotbolls VM skall avgöras här. det har varit ett omtalat världsmästerskap redan nu på flera sätt och det skal bli spännande att se hur det går i detta VM även om det är flera år kvar. Värmen är påtaglig här i landet och Doha är inget undantag. Det finns mycket att göra när du befinner dig här och muesum, öknen, mat, uteserveringar och shopping kan vara några av alla de saker du vill uppleva när du befinner dig i Qatar och Doha.

Billiga flygbiljetter till Doha

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Doha så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Doha, Qatar

En resa till Doha tar som snabbast 6 timmar om du flyger direkt från Stockholm med Qatar Airways, från Göteborg flyger man till Doha på ca 8 timmar och 15 minuter med SAS och Qatar Airways och från Köpenhamn ungefär 6 timmar och 15 minuter timmar med Qatar Airways. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Doha 14651 kr med Qatar Airways från Stockholm.

Sök flygresor till Doha (DOH)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Doha. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Doha?

Till Doha kan man hitta billiga flyg med Qatar Airways och Malaysia Airlines och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Doha kan du flyga direkt från Stockholm och Kuala Lumpur, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Temperatur i Doha

Andra populära resmål i Qatar