Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flyg från Dubai till Kandahar

Jämför flygbiljetter mellan Dubai och Kandahar

Letar du efter flygbiljetter från Dubai till Kandahar? då har du kommit rätt, på Flyg.nu har vi samlat samtliga ledande resebyråer och flygbolag. När du söker hämtas priser från samtliga ställen i realtid, detta gör att du alltid får tillgång till de senaste priserna som finns för just den här sträckan.

Leta flyg till Kandahar här »

Sök flygresor från Dubai till Kandahar

Bestäm vilka datum du vill resa och skriv in de i sökfältet, ange passagerare och om du vill resa enkelresa eller tur & retur, klicka på sök och vänta till sökmotorn har sökt färdigt. Använd filtret om du har specifika önskemål om tider, flygbolag eller antal byten exempelvis. Samtliga flygresor som visas är vad de kostar just nu, kom ihåg att de ändras hela tiden.

Läs mer om flygresor till Kandahar på denna sida »

Avståndet mellan Dubai och Kandahar är ca 1238 km

Billiga flygbiljetter till sträckan Dubai - Kandahar

Sträckan mellan Dubai och Kandahar är en populär flygrutt som många eftersöker, på den här sajten hittar du tidigare sökningar från andra resenärer så du snabbt får ett grepp om hur din sökning ligger i pris jämfört med andra datum. Använd staplarna för att snabbt se vilka dagar som är billigast att resa på, sortera och filtrera därefter ut den resan som passar dig bäst. Behöver du hjälp med bokningen Dubai (DXB) - Kandahar (KDH)? Skicka oss gärna ett mail så hjälper vi till så gott vi kan.

Flygbiljetter till Kandahar från fler destinationer »

Resa från Dubai till Kandahar

En resa till Kandahar tar som snabbast 7 timmar om du flyger från Dubai med Fly Dubai och Kam Air. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa 14031 kr med Fly Dubai och Kam Air från Dubai.