Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Entebbe

Jämför flyg till Entebbe

Jämför alla flygresor till Entebbe på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Entebbe. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Entebbe

Entebbe är en stad som ligger i Afrika. Närmare bestämt i Uganda i närheten av Victoriasjön. Det bor ca 70 000 invånare här och Entebbe International Airport är belägen här i närheten av staden. Kalmar är faktiskt vänort till Entebbe. Staden blev känd via en Israelisk fritagning av terrorister på ett flygplan här 1976. Det var tyvärr en blodig fritagning. Numera är staden en känd ort för att komma till det riktiga Afrika med vilda djur och den magiskt vackra naturen som bara finns här. Det är en upplevelse utöver det vanliga att vara här och du kommer att gillade skarpt. Det är vi säkra på. Turer utgår från staden ut i det vilda och du kan verkligen uppleva det härliga Afrika med sin magiska natur och sina vilda djur.

Billiga flygbiljetter till Entebbe

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Entebbe så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Entebbe, Uganda

En resa till Entebbe tar som snabbast 11 timmar och 45 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Ethiopian Airlines, från Göteborg flyger man till Entebbe på ca 13 timmar och 25 minuter med Lufthansa och Egyptair och från Köpenhamn ungefär 10 timmar och 30 minuter timmar med Egyptair. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Entebbe 9321 kr med Ethiopian Airlines från Stockholm.

Sök flygresor till Entebbe (EBB)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Entebbe. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Entebbe?

Till Entebbe kan man hitta billiga flyg med South African Airways och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Entebbe kan du flyga direkt från Johannesburg, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Entebbe

Temperatur i Entebbe

Andra populära resmål i Uganda