Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Fortaleza

Jämför flyg till Fortaleza

Jämför alla flygresor till Fortaleza på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Fortaleza. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Fortaleza

Fortaleza betyder fästning på svenska och är en stad i Brasilien. Det är en stor stad och det bor ca 3.6 miljoner i området runt staden. Det spelades flera matcher i fotbolls VM som här i Brasilien under 2014. Det finns massor att göra när du är i Fortaleza och tripadvisor.com har listat hela 124 sevärdheter och saker att ta sig för här. Stränder, god mat, sol, bad och att bara vara är saker du absolut kan göra här och vi rekommenderar ett besök i Brasilien och även självklart i Fortaleza. Du flyger hot både från Stockholm och Göteborg i Sverige.

Billiga flygbiljetter till Fortaleza

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Fortaleza så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Fortaleza, Brasilien

En resa till Fortaleza tar som snabbast 12 timmar och 45 minuter om du flyger direkt från Stockholm med KLM, från Göteborg flyger man till Fortaleza på ca 12 timmar och 50 minuter med Air France och från Köpenhamn ungefär 13 timmar och 50 minuter timmar med KLM. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Fortaleza 7645 kr med KLM från Stockholm.

Sök flygresor till Fortaleza (FOR)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Fortaleza. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Fortaleza?

Till Fortaleza kan man hitta billiga flyg med TAP Portugal och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Fortaleza kan du flyga direkt från Lissabon, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Fortaleza

Temperatur i Fortaleza

Andra populära resmål i Brasilien