Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Ho Chi Minh

Jämför flyg till Ho Chi Minh

Jämför alla flygresor till Ho Chi Minh på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Ho Chi Minh. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Ho Chi Minh

Ho Chi Minh är den största staden i Vietnam med ca 7.2 miljoner invånare i området i och runt staden. Här finns allt och det är ett myller av folk och annat som trängs i denna klassiska stora staden i Vietnam. Staden hette tidigare Saigon och många Vietnameser refererar fortfarande till detta namnet på staden. Här finns allt du kan tänka dig. God mat, restauranger, caféer och allt finns i ett härligt myller utspritt över hela staden. fattig och rik blandas här och du kan verkligen uppleva allt här. Trafiken är hetsig och ta det försiktigt om du skall köra bil eller moped här. Flyg till Vietnam och njut av denna härliga stad Ho Chi Min

Billiga flygbiljetter till Ho Chi Minh

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Ho Chi Minh så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Ho Chi Minh, Vietnam

En resa till Ho Chi Minh tar som snabbast 13 timmar och 35 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Thai Airways, från Göteborg flyger man till Ho Chi Minh på ca 16 timmar och 10 minuter med Finnair och från Köpenhamn ungefär 13 timmar och 40 minuter timmar med Thai Airways. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Ho Chi Minh 4760 kr med Thai Airways från Stockholm.

Sök flygresor till Ho Chi Minh (SGN)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Ho Chi Minh. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Ho Chi Minh?

Till Ho Chi Minh kan man hitta billiga flyg med Jatayu Airlines, Vietnam Airlines, Zest Air, Tiger Airways, Thai Airways, Turkish Airlines och Jetstar Pacific och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Ho Chi Minh kan du flyga direkt från Taipei, Siem-reap, Hanoi, Bangkok, Singapore, Istanbul och Manila, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Ho Chi Minh

Temperatur i Ho Chi Minh

Andra populära resmål i Vietnam