Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Istanbul

Jämför flyg till Istanbul

Jämför alla flygresor till Istanbul på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Istanbul. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Istanbul

Istanbul är den största staden i Turkiet med sina drygt 13 miljoner invånare. Istanbul Atatürk Airport är den stora internationella flygplatsen och ligger ca 2,5 mil väster om centrum.Istanbul är den kulturella, historiska och ekonomiska centrumet i Turkiet trots att staden är Ankara är huvudstaden i landet. Staden är en av de största städerna i Europa och belägen vid Bosporen och Marmarasjön på gränsen mellan Europa och Asien. Istanbul är en gammal stad, den grundlades på 600-talet före kristus av grekerna, Turkiet har ingen statsreligion men den allra största är Islam.

Billiga flygbiljetter till Istanbul

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Istanbul så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Istanbul, Turkiet

En resa till Istanbul tar som snabbast 28 timmar och 05 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Air France och KLM, från Göteborg flyger man till Istanbul på ca 3 timmar och 25 minuter med Turkish Airlines och från Köpenhamn ungefär 28 timmar och 15 minuter timmar med Air Caledonie International och Aeroflot. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Istanbul 34002 kr med Air France och KLM från Stockholm.

Sök flygresor till Istanbul (IST)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Istanbul. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Istanbul?

Till Istanbul kan man hitta billiga flyg med Turkish Airlines, Air Fiji, Royal Air Maroc, Etihad Airways, Baker Aviation, Uzbekistan Airways, Tarom, Pacific Southwest Airlines, Ethiopian Airlines och Atlasjet m.fl och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Istanbul kan du flyga direkt från Stockholm, Alger, Dusseldorf, Paris, Anapa, Dubai, Addis Abeba, Abu Dhabi, Kairo och Odessa m.fl, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Istanbul

Temperatur i Istanbul

Andra populära resmål i Turkiet