Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Jakarta

Jämför flyg till Jakarta

Jämför alla flygresor till Jakarta på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Jakarta. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Billiga flygbiljetter till Jakarta

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Jakarta så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Jakarta, Indonesien

En resa till Jakarta tar som snabbast 16 timmar och 05 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Thai Airways, från Göteborg flyger man till Jakarta på ca 16 timmar och 55 minuter med Finnair och Singapore Airlines och från Köpenhamn ungefär 15 timmar och 05 minuter timmar med SAS. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Jakarta 9925 kr med Thai Airways från Stockholm.

Sök flygresor till Jakarta (CGK)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Jakarta. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Jakarta?

Till Jakarta kan man hitta billiga flyg med Rio Sul Servi och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Jakarta kan du flyga direkt från Bangkok, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Jakarta

Temperatur i Jakarta

Andra populära resmål i Indonesien