Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Kairo

Jämför flyg till Kairo

Jämför alla flygresor till Kairo på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Kairo. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Kairo

Kairo är huvudstad i Egypten. Det är en stor stad och det bor ca 7.8 miljoner invånare här. Det är en febril och livlig stad på många sätt. Med spännande miljöer och du kan verkligen uppleva allt du kan tänka dig i denna miljonstad. Här finner du all historia, kultur, museum, sevärdheter och alldeles utanför staden ligger de mäktiga pyramiderna. Marknader finns det gott om, god mat och den där speciella känslan som bara finns i denna delen av världen. Egypten och Kairo är absolut värt ett besök. Ta en flygresa till Kairo och upplev Egypten.

Billiga flygbiljetter till Kairo

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Kairo så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Kairo, Egypten

En resa till Kairo tar som snabbast 7 timmar och 05 minuter om du flyger direkt från Stockholm med SAS och Egyptair, från Göteborg flyger man till Kairo på ca 6 timmar och 10 minuter med SAS och Egyptair och från Köpenhamn ungefär 4 timmar och 20 minuter timmar med Egyptair. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Kairo 4057 kr med SAS och Egyptair från Stockholm.

Sök flygresor till Kairo (CAI)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Kairo. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Kairo?

Till Kairo kan man hitta billiga flyg med Egyptair, Nile Air och Middle East Airlines och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Kairo kan du flyga direkt från Köpenhamn, Beirut och Istanbul, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Kairo

Temperatur i Kairo

Andra populära resmål i Egypten