Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flyg från Kalmar till Ho Chi Minh

Jämför flygbiljetter mellan Kalmar och Ho Chi Minh

Letar du efter flygbiljetter från Kalmar till Ho Chi Minh? då har du kommit rätt, på Flyg.nu har vi samlat samtliga ledande resebyråer och flygbolag. När du söker hämtas priser från samtliga ställen i realtid, detta gör att du alltid får tillgång till de senaste priserna som finns för just den här sträckan.

Leta flyg till Ho Chi Minh här »

Sök flygresor från Kalmar till Ho Chi Minh

Bestäm vilka datum du vill resa och skriv in de i sökfältet, ange passagerare och om du vill resa enkelresa eller tur & retur, klicka på sök och vänta till sökmotorn har sökt färdigt. Använd filtret om du har specifika önskemål om tider, flygbolag eller antal byten exempelvis. Samtliga flygresor som visas är vad de kostar just nu, kom ihåg att de ändras hela tiden.

Läs mer om flygresor till Ho Chi Minh på denna sida »

Avståndet mellan Kalmar och Ho Chi Minh är ca 9026 km

Billiga flygbiljetter till sträckan Kalmar - Ho Chi Minh

Sträckan mellan Kalmar och Ho Chi Minh är en populär flygrutt som många eftersöker, på den här sajten hittar du tidigare sökningar från andra resenärer så du snabbt får ett grepp om hur din sökning ligger i pris jämfört med andra datum. Använd staplarna för att snabbt se vilka dagar som är billigast att resa på, sortera och filtrera därefter ut den resan som passar dig bäst. Behöver du hjälp med bokningen Kalmar (KLR) - Ho Chi Minh (SGN)? Skicka oss gärna ett mail så hjälper vi till så gott vi kan.

Flygbiljetter till Ho Chi Minh från fler destinationer »

Resa från Kalmar till Ho Chi Minh

En resa till Ho Chi Minh tar som snabbast 18 timmar om du flyger från Kalmar med Finnair och Cathay Pacific. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa 19428 kr med Finnair och Cathay Pacific från Kalmar.