Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Kiruna

Jämför flyg till Kiruna

Jämför alla flygresor till Kiruna på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Kiruna. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Kiruna

Kiruna är en av de nordligaste städerna i Sverige. Det är en stor stad till ytan och bor ca 20 000 invånare i Kiruna. Det är den största staden i Lappland. Det är en vacker stad på många sätt och både sommar och vinter är rätt tid för att besöka denna härliga stad i norra Sverige. Naturen är en återkommande faktor här. Den är alldeles inpå kröken och den breder ut sig majestätiskt på sina håll runt Kiruna. Det är ett klassiskt gruvsamhälle här och man har brutit malm här under långa tider. Du äter gott och dricker gott här. Det finns både hotell och uteliv där du kan spendera dina kvällar. Flyg till Kiruna och upplev det genuina norra Sverige.

Billiga flygbiljetter till Kiruna

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Kiruna så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Kiruna, Sverige

En resa till Kiruna tar som snabbast 1 timme och 35 minuter om du flyger direkt från Stockholm med SAS, från Göteborg flyger man till Kiruna på ca 3 timmar och 15 minuter med SAS och från Köpenhamn ungefär 4 timmar och 10 minuter timmar med SAS. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Kiruna 7604 kr med SAS från Stockholm.

Sök flygresor till Kiruna (KRN)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Kiruna. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Kiruna?

Till Kiruna kan man hitta billiga flyg med SAS och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Kiruna kan du flyga direkt från Stockholm, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Kiruna

Temperatur i Kiruna

Andra populära resmål i Sverige