Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Kingston

Jämför flyg till Kingston

Jämför alla flygresor till Kingston på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Kingston. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Kingston

Kingston är huvudstad i Jamaica och en av de viktigaste städerna landet. Det bor ca 900 000 invånare i staden om man räknar med storområdet kring själva Kingston. Här kan du verkligen uppleva det riktiga Jamaica och det vill inte säga lite. Det är en speciell stad på många sätt och här blandas allt på ett magnifikt sätt. Både fattig och rik får plats här i denna kittel. Klimatet är grymt bra och många kommer hit för den avslappnande atmosfären. Hamnen här är ett av naven i staden och det finns mycket annat att upptäcka när du befinner dig här i Jamaicas huvudstad. Bob Marleys museum i hans gamla hus är ett av de mest populära resmålen i staden. Musiken, atmosfären och allt annat gör det verkligen till ett äventyr. Flyg hit och njut av det riktiga Jamaica och det speciella som finns i Kingston.

Billiga flygbiljetter till Kingston

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Kingston så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Kingston, Jamaica

En resa till Kingston tar som snabbast 17 timmar och 51 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Swiss Air och American Airlines, från Göteborg flyger man till Kingston på ca 16 timmar och 50 minuter med KLM och JetBlue Airways och från Köpenhamn ungefär 0 timmar med 0. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Kingston 24388 kr med Swiss Air och American Airlines från Stockholm.

Sök flygresor till Kingston (KIN)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Kingston. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Kingston?

Till Kingston kan man hitta billiga flyg med Caribbean Airlines och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Kingston kan du flyga direkt från New York, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Kingston

Temperatur i Kingston

Andra populära resmål i Jamaica