Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flyg från Konya till Kalamata

Jämför flygbiljetter mellan Konya och Kalamata

Letar du efter flygbiljetter från Konya till Kalamata? då har du kommit rätt, på Flyg.nu har vi samlat samtliga ledande resebyråer och flygbolag. När du söker hämtas priser från samtliga ställen i realtid, detta gör att du alltid får tillgång till de senaste priserna som finns för just den här sträckan.

Leta flyg till Kalamata här »

Sök flygresor från Konya till Kalamata

Bestäm vilka datum du vill resa och skriv in de i sökfältet, ange passagerare och om du vill resa enkelresa eller tur & retur, klicka på sök och vänta till sökmotorn har sökt färdigt. Använd filtret om du har specifika önskemål om tider, flygbolag eller antal byten exempelvis. Samtliga flygresor som visas är vad de kostar just nu, kom ihåg att de ändras hela tiden.

Läs mer om flygresor till Kalamata på denna sida »

Avståndet mellan Konya och Kalamata är ca 934 km

Billiga flygbiljetter till sträckan Konya - Kalamata

Sträckan mellan Konya och Kalamata är en populär flygrutt som många eftersöker, på den här sajten hittar du tidigare sökningar från andra resenärer så du snabbt får ett grepp om hur din sökning ligger i pris jämfört med andra datum. Använd staplarna för att snabbt se vilka dagar som är billigast att resa på, sortera och filtrera därefter ut den resan som passar dig bäst. Behöver du hjälp med bokningen Konya (KYA) - Kalamata (KLX)? Skicka oss gärna ett mail så hjälper vi till så gott vi kan.

Flygbiljetter till Kalamata från fler destinationer »

Resa från Konya till Kalamata

En resa till Kalamata tar som snabbast 11 timmar och 40 minuter om du flyger från Konya med Turkish Airlines och Condor Flugdienst. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa 4030 kr med Turkish Airlines och Condor Flugdienst från Konya.