Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Köpenhamn

Jämför flyg till Köpenhamn

Jämför alla flygresor till Köpenhamn på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Köpenhamn. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Köpenhamn

Köpenhamn är huvudstad i Danmark och också en del av Öresundsregionen, där den totala folkmängden är närmare 4 miljoner. Köpenhamns flygplats eller Kastrups flygplats är en stor knutpunkt med runt 25 miljoner besökare årligen.Köpenhamn har ett stor utbud av nöjen, kultur och shopping. Staden är centrum för den utvecklade Öresundsregionen och gågatan Ströget är en av Europas längsta och sträcker sig från Rådhusplatsen till Kongens Nytorv. Besök den mytomspunna fristaden Christiania eller insup kultur på konstmuséet Louisiana. För barnen rekommenderas Zoo, Tivoli eller varför inte fotboll på Nationalarenan Parken.

Billiga flygbiljetter till Köpenhamn

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Köpenhamn så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Köpenhamn, Danmark

En resa till Köpenhamn tar som snabbast 1 timme och 10 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Norwegian, från Göteborg flyger man till Köpenhamn på ca 0 med 0 och från Köpenhamn ungefär 0 timmar med 0. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Köpenhamn 2150 kr med Norwegian från Stockholm.

Sök flygresor till Köpenhamn (CPH)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Köpenhamn. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Köpenhamn?

Till Köpenhamn kan man hitta billiga flyg med SAS, Norwegian, Air Fiji, Ryanair, Croatia Airlines, easyJet, Finnair, Egyptair, Aeroflot och Wideroe m.fl och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Köpenhamn kan du flyga direkt från Fort Lauderdale, Stockholm, Konya, London, Zagreb, Lyon, Moskva, Riga, Peking och Wien m.fl, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Köpenhamn

Temperatur i Köpenhamn

Andra populära resmål i Danmark