Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Kuala Lumpur

Jämför flyg till Kuala Lumpur

Jämför alla flygresor till Kuala Lumpur på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Kuala Lumpur. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Kuala Lumpur

Kuala Lumpurs flygplats är Malaysias största internationella flygplats och en av asiens största. Den ligger ca 6 mil från stadem i Sepangdistriktet. Restiden är mellan 15 och 16 timmar med en mellanlandning oftast i Bangkok.Vackra stränder, uråldriga skogar, shopping i världsklass och en modern metropol. I Malaysias huvudstad Kuala Lumpur finns något för alla. Du får mycket för pengarna här, mat, boende och attraktioner. Besök en av de stora turistattraktionerna, tvillingskyskrapan Petronas Twin Towers. Det är inte samma hets här som i t ex Bangkok vilket gör staden till ett lugnare alternativ.

Billiga flygbiljetter till Kuala Lumpur

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Kuala Lumpur så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Kuala Lumpur, Malaysia

En resa till Kuala Lumpur tar som snabbast 15 timmar och 20 minuter om du flyger direkt från Stockholm med KLM, från Göteborg flyger man till Kuala Lumpur på ca 14 timmar och 35 minuter med KLM och från Köpenhamn ungefär 14 timmar timmar med Singapore Airlines och SilkAir. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Kuala Lumpur 13965 kr med KLM från Stockholm.

Sök flygresor till Kuala Lumpur (KUL)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Kuala Lumpur. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Kuala Lumpur?

Till Kuala Lumpur kan man hitta billiga flyg med Malaysia Airlines, Zuliana de Aviacion, Ryanair, SilkAir, Philippine Airlines, British Airways, Bangkok Airways, Rio Sul Servi och Cathay Pacific och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Kuala Lumpur kan du flyga direkt från Penang, Phuket, London, Koh Samui, Hong Kong, Manila, Jakarta och Singapore, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Kuala Lumpur

Temperatur i Kuala Lumpur

Andra populära resmål i Malaysia