Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till La Paz

Jämför flyg till La Paz

Jämför alla flygresor till La Paz på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till La Paz. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om La Paz

La Paz är den tredje största staden i Bolivia och man anser att det är den egentliga huvudstaden i landet, fast det inte är det officiellt. Det bor ca 800 000 invånare i La Paz och det är en av de högst belägna större städerna i världen. Den ligger på hela 3600 meters högt. Det finns mycket att göra när du befinner dig här i Bolivia och runt La Paz. Bergen är självklara sevärdheter här, men det finns självklart mycket annat att göra i denna relativt stora stad. Utomhusaktiviteter är stort här och naturen i sig är ju en enda stor lekplats för den aktive turisten. Arkitektur, kultur och livet här har långa traditioner. Flyg till La Paz och upplev Bolivia.

Billiga flygbiljetter till La Paz

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till La Paz så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till La Paz, Bolivia

En resa till La Paz tar som snabbast 20 timmar och 50 minuter om du flyger direkt från Stockholm med KLM och Avianca - Aerovias Nacionales de Colombia, från Göteborg flyger man till La Paz på ca 20 timmar och 25 minuter med KLM och Avianca - Aerovias Nacionales de Colombia och från Köpenhamn ungefär 20 timmar och 30 minuter timmar med Air France och Avianca - Aerovias Nacionales de Colombia. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till La Paz 16392 kr med KLM och Avianca - Aerovias Nacionales de Colombia från Stockholm.

Sök flygresor till La Paz (LPB)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till La Paz. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till La Paz?

Till La Paz kan man hitta billiga flyg med och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till La Paz kan du flyga direkt från , ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från La Paz

Temperatur i La Paz

Andra populära resmål i Bolivia