Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Lima

Jämför flyg till Lima

Jämför alla flygresor till Lima på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Lima. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Lima

Lima är en härlig huvudstad i Peru och det bor ca 8,5 miljoner invånare i denna stora stad. Lima är det ekonomiska och produktionsmässiga centret i Peru och ligger vackert vid Stilla havets kust. Staden har en gedigen historia och här kan du uppleva allt det du vill ha ut av såpass stor stad. Spännande arkitektur och kultur varvat med det moderna finns här och det är ett härligt gatuliv på många håll. Lima är navet för transporter och all flygtrafik i Peru. Pan American Hghway passerar staden. Staden och området runt den har ett flertal mikroklimat och det är lite oförutsägbart väder på orten. Flyg till Lima och njut av både staden och det härliga Peru.

Billiga flygbiljetter till Lima

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Lima så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Lima, Peru

En resa till Lima tar som snabbast 15 timmar och 30 minuter om du flyger direkt från Stockholm med KLM, från Göteborg flyger man till Lima på ca 15 timmar och 15 minuter med KLM och från Köpenhamn ungefär 15 timmar och 25 minuter timmar med KLM. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Lima 47100 kr med KLM från Stockholm.

Sök flygresor till Lima (LIM)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Lima. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Lima?

Till Lima kan man hitta billiga flyg med Avianca - Aerovias Nacionales de Colombia, LAN Airlines och Iberia Airlines och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Lima kan du flyga direkt från Guayaquil, Madrid och Barcelona, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Lima

Temperatur i Lima

Andra populära resmål i Peru