Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Ljubljana

Jämför flyg till Ljubljana

Jämför alla flygresor till Ljubljana på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Ljubljana. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Billiga flygbiljetter till Ljubljana

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Ljubljana så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Ljubljana, Slovenien

En resa till Ljubljana tar som snabbast 3 timmar och 40 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Austrian Airlines, från Göteborg flyger man till Ljubljana på ca 3 timmar och 50 minuter med SAS och från Köpenhamn ungefär 1 timme och 55 minuter timmar med Adria Airways. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Ljubljana 2422 kr med Austrian Airlines från Stockholm.

Sök flygresor till Ljubljana (LJU)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Ljubljana. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Ljubljana?

Till Ljubljana kan man hitta billiga flyg med Adria Airways, easyJet och Finnair och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Ljubljana kan du flyga direkt från Köpenhamn, London och Helsingfors, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Temperatur i Ljubljana

Andra populära resmål i Slovenien