Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Marseille

Jämför flyg till Marseille

Jämför alla flygresor till Marseille på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Marseille. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Marseille

Marseille är Frankrikes andra eller tredje största stad, beroende på hur man räknar. Klart är dock att Marseille är den äldsta staden i Frankrike. Flygplatsen, Aéroport de Marseille Provence, ligger cirka 27 km väster om Marseille. Det är flera flygbolag som flyger till Marseille från Sverige.Marseille är en gammal hamnstad som ligger vackert vid Medelhavet. Handeln med andra länder har gett staden en speciell karaktär. Det är många olika kulturer som har satt sin prägel på Marseille och historiens vingslag är tydliga i alla de unika sevärdheter som Marseille har att bjuda på. Förutom kultur och historia bjuder Marseille också på en enastående gastronomi, framför allt baserad på läckerheter från havet.

Billiga flygbiljetter till Marseille

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Marseille så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Marseille, Frankrike

En resa till Marseille tar som snabbast 4 timmar och 45 minuter om du flyger direkt från Stockholm med SAS, från Göteborg flyger man till Marseille på ca 4 timmar och 05 minuter med Lufthansa och från Köpenhamn ungefär 3 timmar och 55 minuter timmar med Lufthansa. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Marseille 7560 kr med SAS från Stockholm.

Sök flygresor till Marseille (MRS)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Marseille. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Marseille?

Till Marseille kan man hitta billiga flyg med Iberia Airlines och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Marseille kan du flyga direkt från Barcelona, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Marseille

Temperatur i Marseille

Andra populära resmål i Frankrike