Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Montreal

Jämför flyg till Montreal

Jämför alla flygresor till Montreal på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Montreal. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Montreal

Montréal är den näst största staden i Kanada med sina ungefär två miljoner invånare. Den internationella flygplatsen i Montréal är Pierre Elliot Trudeau International Airport, som ligger cirka 20 km från centrum.Montréal är en spännande blandning av Europa och Nordamerika. Franska är det officiella språket och kulturen är på många sätt fransk. Influenserna från USA är dock också tydliga. Staden är hem för många vackra sevärdheter där kyrkan Saint Joseph's Oratory kanske är den mest kända. Utelivet är utmärkt, med mängder av restauranger, barer och klubbar. Montréal är också en festivalernas stad. Det går knappt en vecka utan det går en festival av stapeln.

Billiga flygbiljetter till Montreal

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Montreal så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Montreal, Kanada

En resa till Montreal tar som snabbast 10 timmar och 30 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Icelandair och WOW Air, från Göteborg flyger man till Montreal på ca 10 timmar och 35 minuter med Air Canada och från Köpenhamn ungefär 10 timmar timmar med SAS och Air Canada. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Montreal 4433 kr med Icelandair och WOW Air från Stockholm.

Sök flygresor till Montreal (YMQ)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Montreal. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Montreal?

Till Montreal kan man hitta billiga flyg med och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Montreal kan du flyga direkt från , ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Montreal

Temperatur i Montreal

Andra populära resmål i Kanada