Alla resebyråer och flygbolag i en sökning!

Vuxen

1

Barn

0

Flygresor till Moskva

Jämför flyg till Moskva

Jämför alla flygresor till Moskva på Flyg.nu snabbt och enkelt, tjänsten hämtar priser från alla ledande resebyråer och flygbolag och kan på så vis alltid presentera de bästa priserna på alla flyg till Moskva. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida.

Fakta om Moskva

Moskva är huvudstad i Ryssland och också den största staden i Europa med ca 11,5 miljoner invånare. Moskva har flera flygplatser men för utrikestrafik är det Sjeremetievo och Domodevo som används. Sjeremetievo är dem näst största och ligger ca 3 mil norväst om centrum. Domodevo är den största flygplatsen i Ryssland och ligger ca 4 mil söder om staden.Moskva är en kontrasternas stad, modern arkitektur möter gammal och i stadsdelen Kreml som är den äldsta delen av staden så finns byggnader från 1400-talet. Röda torget är en av de tydligaste symbolerna i staden från den forna Sovjettiden och är väl värt ett besök. Staden är köpkraftig, ingenstans i världen finns så många miljonärer som här och shoppingen är av yttersta klass.

Billiga flygbiljetter till Moskva

I nuläget finns ca 25 resebyråer och flera hundra flygbolag samlade på sidan, det tar ungefär 20 sekunder att hämta priser och ofta är priserna lägre än på flygbolagens egna sidor. Jämför själv! Om du har frågor om dina flygbiljetter till Moskva så kontakta resebyrån direkt, undrar du något om själva tjänsten Flyg.nu så kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.

Resa till Moskva, Ryssland

En resa till Moskva tar som snabbast 2 timmar och 05 minuter om du flyger direkt från Stockholm med Aeroflot, från Göteborg flyger man till Moskva på ca 2 timmar och 25 minuter med Aeroflot och från Köpenhamn ungefär 2 timmar och 30 minuter timmar med Aeroflot. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg.nu så kostade en flygresa till Moskva 1436 kr med Aeroflot från Stockholm.

Sök flygresor till Moskva (MOW)

Skriv in din avreseflygplats, destination, datum och passagerare, klicka på sök och luta dig tillbaka, nu hämtas priser på samtliga flygresor till Moskva. Klicka på ”Billigast”, ”Snabbast” och ”Bäst” för att snabbt se lämpliga flyg eller finjustera resultatet med hjälp av filtret där du kan filtrera på resebyråer, flygbolag, allianser, byten och resetider.

Vilka flygbolag har direktflyg till Moskva?

Till Moskva kan man hitta billiga flyg med Aeroflot, Azerbaijan Airlines, UTair Aviation och Finnair och på Flyg.nu har vi alla bolagen med i vår sökmotor för att du snabbt och enkelt ska kunna få bästa tänkbara jämförelse. Till Moskva kan du flyga direkt från Göteborg, Baku, Helsingfors och Jerevan, ange avresedatum och filtrera ditt resultat.

Populära flygsträckor till och från Moskva

Temperatur i Moskva

Andra populära resmål i Ryssland